Pozovite: 063 85 42 651

Kursevi programiranja 1 na 1 sa programerom i IT mentorom

PITANJA I ODGOVORI - 1 NA 1 KURSEVI PROGRAMIRANJA

Pripremili smo listu pitanja sa odgovorima koje najčešće postavljaju potencijalni polaznici 1 na 1 kurseva.

Ko su predavači?


Iskusni programeri predvođeni Predragom Mašićem iz kompanije Esenca Software, i ostali IT stručnjaci, web i grafički dizajneri iz vodećih domaćih IT kompanija. Prosečno iskustvo programera je 11 godina.Nastavni plan i program?


Nastava je prilagođena terminima učesnika pošto je 1 na 1 kurs, a program je prilagođen praktičnom učenju i direktnom radu na realnim projektima po postojećem planu.Koliko 1 na 1 kurs traje?


4 meseca, 30 časova ili 15 dvočasa (ili 3 meseca, 20 časova ili 10 dvočasa), preporuka je 1 ili 2 dvočasa nedeljno zbog svakodnevnog učenja kući, potrebno je uraditi završni rad na kraju kursa kao garancija savladavanja plana i programa.Kolika je cena kursa 1 na 1 i može li plaćanje na rate?


499 evra (60 000 dinara) ili 399 evra (48 000 dinara) ako je kurs Skype online, može se platiti na 2 rate, ako je kurs u našoj prostoriji onda je cena 55% veća. Preporučujemo Skype kurs zbog cene i kvaliteta rada. Pogledajte svaki pojedinačni kurs.Kada počinje 1 na 1 kurs?


Odmah, naravno ukoliko ima slobodnih termina za taj kurs, trudimo se da uvek ima.Da li dajete savete koji kurs upisati i da li mogu da testiram trenutno znanje i potencijal?


Da, imamo uslugu testiranja znanja i davanje saveta šta mi mislimo kako dalje, tj. da li ste sposobni da budete programer, koji programski jezik preporučujemo i sl..Ukoliko ste negde drugde završili kurs, nakon testiranja dajemo izveštaj i dalju preporuku.

Predrag Mašić lično testira kandidate.Da li je omogućena praksa?


Da, organizujemo praksu ili preko Skype u grupi do 5 polaznika ili u našoj prostoriji do 10 polaznika. Praksa traje 180 časova ili 18 radnih dana od 9h do 17h. Cena je 400 evra (48 000 dinara) po kandidatu ako je Skype praksa ili 500 evra (60 000 dinara) po kandidatu ako je praksa u prostoriji. Preporučujemo Skype praksu zbog male grupe, kvaliteta rada i cene.Šta sve može da se radi nakon završenog kursa?


U zavisno od svakoga kursa postoje neke sličnosti npr. kao programer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije. Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška za web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije. Za inostrane firme možete da radite Outsourcing i da naplaćujete rad po satu ili po projektu ili se stalno zaposlite. Mogućnosti i šanse su velike.Kakvo znanje se dobija na kraju kursa?


Jednostavno - praktično. Mi vas nećemo pustiti da prođete kurs dok ne odradite domaće zadatke i samostalni projekat. Naša preporuka je rad i samo rad i veliko strpljenje.

 

 

U čemu je prednost Vaših kurseva?


Dobijate ličnog IT MENTORA i savete od programera koji rade svakodnevno na projektima i praktično znanje tipa gde se šta koristi i na šta obratiti više pažnju, na šta manje, potom saveti pri konkurisanju i zapošljavanju.Da li dobijam sertifikat ili pismo preporuke ili neka druga Vaša preporuka?


Da, mi izdajemo sertifikat potpisano od našeg glavnog programera Predraga Mašića i kompanije Esenca Software, dobijate i pismo preporuke, preporučujemo sve polaznike koji završe za posao u kompanijama sa kojima sarađujemo, ali ne garantujemo posao, jer to biraju same kompanije.Prijava na kurs?

Prijavite se ili informišite dodatno pozivom na 063 85 42 651 (može Viber i WhatsApp poruka/poziv) ili slanjem poruke na email kontakt@itkursevi.com , nakon toga mi ćemo Vas kontaktirati prezentovati kurs.

Nemate IT MENTORA?


Ukoliko želite da učite programiranje naš prvi savet je da kontaktirate nekog druga, drugaricu, poznanika, rođaka koji su PROGRAMERI.


Jako je bitno da dobijete početne savete od njih, da Vam daju neke informacije i sugestije iz njihovog iskustva šta i kako učiti, koju tehnologiju izabrati, kako naći IT praksu, i kako oni u svemu tome da pomognu i budu Vaš lični mentor.


Ako radite sve samostalno - sve teže ide i pronalaženje IT prakse ili prvog IT posla je teško!


U svakom trenutku slobodno se i nama obratite i poslušajte naše IT MENTORSKE SAVETE!!!

KONTAKT:

063 85 42 651

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku, mi ćemo sigurno odgovoriti (Viber/WhatsApp/SMS/Facebook/email)
kontakt@itkursevi.com
23
GODINA
ISKUSTVA
24
KURSA
PROGRAMIRANJA
24900
ČASOVA
PROGRAMIRANJA
1850
ZADOVOLJNIH
POLAZNIKA