Pozovite: 063 85 42 651

Kursevi programiranja 1 na 1 sa programerom i IT mentorom

PROGRAMER JE IT MENTOR

Iskusni programeri postaju lični PREDAVAČI i IT MENTORI i daju dodatni kvalitet 1 na 1 kursevima!

063 85 42 651

SKYPE 1 NA 1 KURSEVI

Učenje i rad od kuće donose potpunu posvećenost IT MENTORA

063 85 42 651

OBEZBEĐENA IT PRAKSA

Za sve polaznike obezbeđena je i garantovana praksa

063 85 42 651

Testirajte trenutni potencijal i znanje iz programiranja. Ovo je prvi korak u biranju kursa i onoga sa čime želite da se bavite!

Gužve do naše prostorije u centru grada, kašnjenje, rad od kuće, klijenti na Internetu, više je razloga zašto izabrati Skype kurs!

Praksa je naredni korak posle kursa programiranja. Poslodavac je više ceni nego sam kurs programiranja!

Nemate IT MENTORA?


Ukoliko želite da učite programiranje naš prvi savet je da kontaktirate nekog druga, drugaricu, poznanika, rođaka koji su PROGRAMERI.


Jako je bitno da dobijete početne savete od njih, da Vam daju neke informacije i sugestije iz njihovog iskustva šta i kako učiti, koju tehnologiju izabrati, kako naći IT praksu, i kako oni u svemu tome da pomognu i budu Vaš lični mentor.


Ako radite sve samostalno - sve teže ide i pronalaženje IT prakse ili prvog IT posla je teško!


U svakom trenutku slobodno se i nama obratite i poslušajte naše IT MENTORSKE SAVETE!!!

SKYPE 1 NA 1 KURSEVI

Prednost naših individualnih kurseva jeste u tome što ih drži ISKUSAN PROGRAMER koji je ujedno i IT MENTOR, a svi kursevi su prilagođeni terminima i trenutnom znanju polaznika, sa osvrtom na praktično učenje i direktnom radu na realnim projektima.

1. NAREDNI KORAK


OBEZBEĐENA PRAKSA ZA SVE POLAZNIKE


Za SVE polaznike, ne samo za najbolje, GARANTUJEMO obezbeđenu praksu.


Ukoliko ne budete radili praksu u nekoj od IT kompanija, GARANTUJEMO praksu kod nas u našem TRENING CENTRU!


Praksa je dodatni modul i radi se na realnim projektima uz mentorstvo iskusnih programera.


DETALJNIJE O IT PRAKSI


KONTAKT:

063 85 42 651

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku, mi ćemo sigurno odgovoriti (Viber/WhatsApp/SMS/Facebook/email)
kontakt@itkursevi.com
23
GODINA
ISKUSTVA
24
KURSA
PROGRAMIRANJA
24900
ČASOVA
PROGRAMIRANJA
1850
ZADOVOLJNIH
POLAZNIKA

GDE SU, ŠTA RADE?

Zadovoljni polaznici su naša najveća referenca. 76% polaznika nakon završenih naših programa i kurseva se zaposli. 4.7 je prosečna ocena našeg rada nakon anketiranja polaznika.

"Prihvatio sam savet od svih da tražim IT MENTORA, svi su bili u fazonu tu sam, ali kada konkretno treba nažalost nisu mogli. Zato sam se odlučio za IT KURSEVE i njihov koncept 1 na 1 sa MENTOROM i nisam pogrešio. Posvećenost programera sa kojim sam radio, praktični primeri, teranje da učim, pomogli su mi da danas već 3 godine radim samostalno"
VLADIMIR MILIĆ

JAVASCRIPT/Node/Vue programer

"Meni je nedostajalo u mom znanju praktični rad i praktična primena na projektima. Pristupačnost pitanjima, rešavanje problema, sve sam imala u komunikaciji i radu sa programerom koji je bio moj mentor. Hvala!"
ANA SAVIĆ

PHP&JAVASCRIPT programer

" Ocena za predavače je 9/10, odličan pristup imaju predavači, imaju strpljenja i svojim iskustvom umeju da olakšaju neke stvari, ne ide se po šablonu što se meni posebno svidelo. "
NEMANJA ANĐELOVIĆ

PHP programer

" Jednostavno, predavači tj. programeri preneli su mi znanje koje mi je pomoglo da dođem do prvog posla. "
TIJANA MILKIĆ

.NET programer

" Predavač zaslužuje svaku pohvalu. Ono što mi se najviše svidelo kod predavača je što pogađa srž i ne pokušava da ispriča više stvari istovremeno već jasno i koncizno jednu po jednu. Jednostavnim jezikom pogađa suštinu, a samim tim daje učeniku sigurnost. "
KRISTIJAN DUJOVIĆ

IT manager

" Na prvom poslu sam se odlično snašla i pokazala, odmah sam mogla da se uključim u projekte već u prvoj nedelji rada. Takođe mi je kurs pomogao da dobijem posao jer je takva branša gde je uglavnom potrebno nekakvo radno iskustvo ili predznanje. "
ANDREA PAVLOVIĆ

Digital manager

" Ono što bih naglasila je to da su IT Kursevi možda jedini koji nakon završenog kursa nude stručnu praksu, koja predstavlja prekretnicu u daljem usavršavanju i dobijanju posla u nekoj od kompanija. "
NEVENA GRUJIĆ

JAVA programer

" Ljudi koji razmišljaju da upišu kurs ovde svakako neće pogrešiti, pod uslovom da su sigurni da im je nova destinacija IT svet, naravno pod uslovom da su spremni da pored časova koje pohađaju u školi samostalno rade i kući. "
SRĐAN MALJUKANOVIĆ

JAVA programer

" Ako pričam o programeru koji je meni držao predavanje mislim da su dobri predavači. Predavač koji je meni držao predavanje je to radio kao da je završio školu za predavača, a ne za programera. Lepo iskustvo, fenomenalno prenešeno znanje i jedan velika pohvala za predavača. "
DEJAN JOVANOVSKI

.NET programer