POVEDI PRIJATELJA, OBEZBEDI POPUST 60% za SEBE i NJEGA i još PRAKSU. Kliknite ovde i informišite se odmah!

Kursevi 1 na 1 sa predavačem po ceni grupe sa popustom od 50%. Kliknite ovde i informišite se odmah!

 

...i dobro razmislite koja je prednost naših kurseva sa OBEZBEĐENOM PRAKSOM!!!

 

Šta je cilj ovoga kursa?
Kurs po zahtevu omogućava da se organizuje nastava iz onih kurseva koji nisu u zvaničnoj ponudi, ili delova kurseva od postojećih kurseva.

Ko su predavači?
Programeri Ii dizajneri iz vodećih domaćih IT kompanija i asistenti i profesori sa Univerziteta eCampus iz Italije.

  PREPORUKA:   Pročitajte intervju sa Predragom Mašićem, profesorom i IT liderom eCampus Univerziteta u Beogradu

Nastavni plan i program?
Nastava je prilagođena terminima učesnika, grupe su do 10 polaznika, a program je prilagođen praktičnom učenju i direktnom radu na realnim projektima.

Koliko kurs traje?
Kurs i nastava traju u zavisnosti od verzije kursa, 3, 6 ili 12 meseci. Tromesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima i domaće zadatke. Šestomesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima, domaće zadatke i završni veći projekat. Jednogodišnji, dvanaestomesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima, domaće zadatke, završni veći projekat i stažiranje.

Kakvo znanje se dobija na kraju kursa?
Jednostavno - praktično. Mi vas nećemo pustiti da prođete kurs dok ne odradite domaće zadatke i samostalni projekat.

Da li dobijam diplomu ili sertifikat?
Dobijate zvaničnu diplomu eCampus Univerziteta iz Italije na italijanskom jeziku i dobijate zvaničan dokument o pohađanju i mišljenju predavača o polazniku na srpskom jeziku.

Da li je omogućeno stažiranje?
Da, ukoliko pohađate kurs od 12 meseci, stažiranje je u domaćim IT kompanijama.

Šta sve može da se radi nakon završenog KURSA PO ZAHTEVU?
Kao programer/dizajner/administrator/it project manadžer možete da radite u domaćim IT kompanijama i da dizajnirate web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije. Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška za web sajtove, web portale, Internet prodavnice, web aplikacije. Za inostrane firme možete da radite Outsourcing i da naplaćujete rad po satu ili po projektu ili se stalno zaposlite. Mogućnosti i šanse su velike.

  PREPORUKA:   Pročitajte gde su i šta rade neki od naših studenata

Kolika je cena kursa?
Cena je prilagodljiva količini znanja koja se dobija, konkurenciji i ekonomskoj situaciji. Plaćanje može na mesečne rate.

Prijava na kurs?
Prijavite se preko formulara sa desne strane ili pozovite na 011 655 7502, nakon toga mi ćemo vas kontaktirati i zakazati sastanak i prezentaciju kursa u našim prostorijama.

Kliknite ovde i informišite se o Osnovnim, Master i Specijalističkim studijama na Univerzitetu eCampus u Beogradu!Steknite italijansku diplomu!