POVEDI PRIJATELJA, OBEZBEDI POPUST 60% za SEBE i NJEGA i još PRAKSU. Kliknite ovde i informišite se odmah!

Kursevi 1 na 1 sa predavačem po ceni grupe sa popustom od 50%. Kliknite ovde i informišite se odmah!

 

...i dobro razmislite koja je prednost naših kurseva sa OBEZBEĐENOM PRAKSOM!!!

 

Ko su predavači?
PHP,Drupal,WordPress programeri iz vodećih domaćih IT kompanija i asistenti i profesori sa Univerziteta eCampus iz Italije.

  PREPORUKA:   Pročitajte intervju sa Predragom Mašićem, profesorom i IT liderom eCampus Univerziteta u Beogradu

Nastavni plan i program?
Nastava je prilagođena terminima učesnika, grupe su do 10 polaznika, a program je prilagođen praktičnom učenju i direktnom radu na realnim projektima.

Koliko kurs traje?
Kurs i nastava traju u zavisnosti od verzije kursa, 3, 6 ili 12 meseci. Tromesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima i domaće zadatke. Šestomesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima, domaće zadatke i završni veći projekat. Jednogodišnji, dvanaestomesečni kurs obuhvata obuku, rad na manjim projektima, domaće zadatke, završni veći projekat i stažiranje.

Kakvo znanje se dobija na kraju kursa?
Jednostavno - praktično. Mi vas nećemo pustiti da prođete kurs dok ne odradite domaće zadatke i samostalni projekat.

Da li dobijam diplomu ili sertifikat?
Dobijate zvaničnu diplomu eCampus Univerziteta iz Italije na italijanskom jeziku i dobijate zvaničan dokument o pohađanju i mišljenju predavača o polazniku na srpskom jeziku.

Da li je omogućeno stažiranje?
Da, ukoliko pohađate kurs od 12 meseci, stažiranje je u domaćim IT kompanijama.

Šta sve može da se radi nakon završenog kursa Izrada Internet prodavnice?
Možete da radite u domaćim IT kompanijama i da razvijate Internet prodavnice. Možete da radite i u domaćim firmama koje nisu IT, kao IT podrška za Internet prodavnice. Za inostrane firme možete da radite Outsourcing i da naplaćujete rad po satu ili po projektu ili se stalno zaposlite. Mogućnosti i šanse su velike.

  PREPORUKA:   Pročitajte gde su i šta rade neki od naših studenata

Kolika je cena kursa?
Cena je prilagodljiva količini znanja koja se dobija, konkurenciji i ekonomskoj situaciji. Plaćanje može na mesečne rate.

Prijava na kurs?
Prijavite se preko formulara sa desne strane ili pozovite na 011 655 7502, nakon toga mi ćemo vas kontaktirati i zakazati sastanak i prezentaciju kursa u našim prostorijama.

Kliknite ovde i informišite se o Osnovnim, Master i Specijalističkim studijama na Univerzitetu eCampus u Beogradu!Steknite italijansku diplomu!